• 1401/01/24 - 13:21
  • 260
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تقدیر سرپرست دانشکده پیراپزشکی به کسب 3 اختراع توسط دانشجویان در جلسه شورای آموزشی

اولین جلسه شورای آموزشی در سال 1401 در تاریخ 1401/01/24 راس ساعت 11:30 دقیقه در اتاق ریاست دانشکده پیراپزشکی با حضور سرپرست محترم دانشکده جناب آقای دکتر پرورش به همراه اعضای محترم شورا برگزار گردید که همزمان با این جلسه تقدیر از دو تن از دانشجویان مخترع دانشکده هم صورت پذیرفت. در این جلسه سرپرست دانشکده پیراپزشکی بیان داشتند:«با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در چند سال اخیر مبنی برتولید داخلی و حمایت از تولید ملی و نام گذاری سال 1401 به سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، در این راستا دو تن از دانشجویان دانشکده پیراپزشکی آقای آرین غمخوار و آقای علیرضا مسعودی موفق به ثبت در مجموع 3 اختراع دانش بنیان در حوزه ی مهم تجهیزات پزشکی گردیدند.بدین وسیله کسب این افتخار را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی قم، اعضای هیئت علمی و اساتید مشاوری که در جهت رشد وشکوفایی این عزیزان گام برداشتند تبریک و تهنیت عرض می نمایم.»

 

خلاصه ای از اختراع این عزیزان به شرح ذیل می باشد:

1- دستگاه تزریق کننده داروهای وریدی مجهز به هوش مصنوعی

این دستگاه به دلیل استفاده از فناوری هوش مصنوعی قادر است قبل از شروع هر عمل اطلاعات دارویی و دموگرافیک بیمار را دریافت کند و به طور مستقل فرآیندهای لازم برای القا و نگهداری بیهوشی را از شروع تا پایان عمل انجام دهد. خلاصه ای از کاربردهای مهم دستگاه به شرح زیر می باشد:

- دقت بسیاربالا به دلیل تکنولوژی آن

- صرفه جویی فوق العاده در هزینه با محاسبات دقیق دارویی و به صفر رساندن خطاهای محاسبات دارویی

- ارتقاء کیفیت بیهوشی بیمار

- کاهش خطاهای سهوی کادر درمان

- کمک به تکنیسین بیهوشی در اداره بیمار در شرایط بحرانی و ... می باشد.

 

2- ایستگاه کاری نشسته ارگونومیک نمونه گیری و تزریق در آزمایشگاه‌های انسانی

 ایستگاه کاری نشسته ارگونومیک نمونه گیری و تزریق در آزمایشگاه‌های انسانی در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی مربوط به نمونه گیری خون از افراد و نیز انجام آزمایش های فشار و تست قند خون است. این اختراع شامل فضاهای عمقی و سطحی برای سهولت انجام نمونه گیری و امور مربوط به گرفتن فشار خون، تست قند و امور مشابه است که دارای طراحی متمرکز بر کار و کاربر آزمایشگاه نمونه گیری خون می باشد. بدین ترتیب سایر اقلام مورد نیاز مثل محفظه پنبه الکلی و سایر تجهیزات شخصی پرسنل آزمایشگاه مثل گوشی تلفن همراه و ... در فضاهای تعبیه شده قرار خواهد گرفت و حد دسترسی وی به ادوات آزمایشگاهی مورد نیاز در کمترین حد خود قرار خواهد گرفت و سرعت نمونه گیر در زمان های مراجعه بالا، افزایش یافته و نیاز این پرسنل را از لحاظ فشار فیزیکی به بدن کاهش می دهد. از این رو این صندلی یک ایستگاه سیار کاری قلمداد شده و فضای کمتری در آزمایشگاه اشغال خواهد شد.

 

3- دستگاه تنظیم کننده  دوز  داروی  سرنگ

یکی متداول ترین اعمالی که در بخش های مختلف بیمارستان اتفاق می افتد، تزریق داروهای مختلف به بیماران است که این کار به وسیله سرنگ های مختلف و توسط اعضای کادر درمان انجام می پذیرد. سیلندرهای متصل به پیستون سرنگ ها مقاومت زیادی دارند و حرکت سیلندرها برای پر و خالی کردن سرنگ ها به تدریج موجب ایجاد خستگی و آسیب به انگشتان فرد تزریق کننده خواهد شد. دستگاه تنظیم دوز داروی سرنگ، بسیار سبک است و ابعاد کوچکی دارد. این دستگاه پر و خالی کردن سرنگ را با فشردن سه کلید انجام می دهد در نتیجه، با استفاده از این دستگاه کمترین انرژی برای پر و خالی کردن سرنگ ها صرف می شود و موجب تسهیل کار کادر درمان خواهد شد و به دلیل قیمت مناسب آن، استفاده از آن در بیمارستان ها و مراکز درمانی به صرفه خواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار دانشكده,دانشجویی و فرهنگی
  • کد خبر : 50756
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید