• 1392/06/24 - 13:27
  • 117
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ورزش و خطر ایجاد آرتروز

چه ورزش‌هایی خطر ایجاد آرتروز را دارند؟

 

چه ورزش‌هایی خطر ایجاد آرتروز را دارند؟

ورزش‌هایی که انجام بیش از حد آنها ممکن است، باعث آرتروز شود عبارتند از: ورزش‌های گروهی همراه با توپ مانند فوتبال، هندبال ، راگبی و بسکتبال و همچنین رشته‌هایی مانند اسکی، تنیس، اسکواش، دوومیدانی، جودو، کاراته و وزنه‌برداری البته نباید فراموش کرد که انجام متعادل این ورزش‌ها فوایدی به همراه دارد. آرتروز نباید در هیچ شرایطی باعث شود که ورزش نکنیم. تنها باید بدانیم که کدام ورزش مناسب‌تر است و آن را انتخاب کنیم ، شدت آن را متعادل کنیم و میزان و زمان ورزش را با توانایی خود منطبق سازیم.

ورزش برای آرتروز لازم است، زیرا مفاصل را به حرکت در می‌آورد و ماهیچه‌ها و تاندون‌هایی را که مفاصل را در بر گرفته‌اند ورزش می‌دهد. ورزش برای ساختار غضروف‌ها مفید است. طبق مطالعات محققان سوئدی انجام مداوم ورزش متعادل باعث بالا رفتن کیفیت غضروف‌های زانو می‌شود. بنابراین باید به پیاده روی ادامه دهیم و مفاصل را ورزش دهیم. باید ورزشی را انتخاب کرد که زیاد به مفاصل فشار نمی‌آورد ، مانند پیاده روی، شنا، ژیمناستیک آبی، یوگا و بهتر است از انجام ورزش‌هایی همچون تنیس ، پیاده روی سریع و اسکی خودداری کرد، همچنین انجام تایچی چوان بسیار توصیه شده است. محققان کلولند اوهایو به این نتیجه‌ رسیدند که افرادی که از آرتروز مزمن رنج می‌رند با انجام ۱۰ هفته‌ تایچی چوان ، احساس درد کمتری خواهند داشت.

پاتریشیا آدلر، مدیر این تحقیقات می‌گوید: حرکات این هنر رزمی چینی به کاهش دردها کمک می‌کند و گردش خون در بافت‌ها را آسان‌تر می‌کند. همچنین تایچی چوان ماهیچه‌ها و تاندون‌های اطراف مفاصل را قدرتمند می‌کند.

اگر افزایش وزن دارید بهتر است وزن کم کنید. وزن زیاد فشار بر روی غضروف‌ها را افزایش می‌دهد و آرتروز را تشدید می‌کند. به علاوه تحقیقات نشان داده‌اند که کم کردن وزن باعث کاهش درد می‌شود. اگر سه بار در هفته‌ به مدت یک ساعت ورزش کنید، احساس درد باز هم کمتر خواهد شد.

مرجع: خبرگزاری ایسنا

  • گروه خبری : اخبار علمی
  • کد خبر : 12831
کلمات کلیدی