• 1402/07/10 - 07:12
افتخاری دیگر برای دانشکده پیراپزشکی قم

دانشجوی دانشکده پیراپزشکی موفق به کسب مدال نقره در پانزدهمین دوره المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور شد

جناب آقای آرین غمخوار، در پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه هاى علوم پزشکی کشور، موفق به کسب مدال نقره انفرادى و گروهى در حیطه کارآفرینى شد.

اختتامیه المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه هاى علوم پزشکی با حضور جناب آقای دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و جمعی از معاونین محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هشتم مهرماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

در این رویداد مهم، جناب آقای آرین غمخوار، از دانشجویان دانشکده پیراپزشکی موفق به کسب مدال نقره انفرادى و گروهى در حیطه کارآفرینى شد.

تلاش علمی یک‌ساله ایشان در این ماراتن علمی در کنار سایر دانشجویان مدال آور موجب شد دانشگاه علوم پزشکی قم در میان دانشگاه‌های کلان منطقه با کسب بیشترین مدال، رتبه اول را از آن خود کند.

جناب آقای دکتر سید بابک عقیلی، رییس محترم دانشکده پیراپز‌شکی ضمن تقدیر و قدردانی از ایشان، کسب این افتخار را به اساتید و دانشجویان و جامعه دانشگاهی علوم پزشکی قم تبریک گفت.
  • گروه خبری : قابل توجه,اخبار علمی,دانشجویی و فرهنگی